header-logo
Organisatie activiteiten

Organisatie activiteiten

Door het seizoen heen worden er bij HZVV veel evenementen en toernooien georganiseerd. Denk hierbij aan etoernooien voor de Jeugd, Bedrijvencup etc. De organisatie en uitvoering van deze evenementen ligt bij de vele vrijwilligers die HZVV gelukkig heeft. Hierbij moet aan veel zaken gedacht worden en komen we er op de dag van het evenement vaak nog achter dat bepaalde zaken niet of slechts gedeeltelijk geregeld zijn, met als gevolg dat met kunst en vliegwerk het op de dag nog geregeld wordt.

De evenementen zijn door de organisatie geëvalueerd en met de uitkomsten willen we het voor ons allemaal makkelijker en beter gaan doen. Met die kennis en ervaring willen wij de organisatie van de verschillende evenementen op basis van vooraf gemaakte afspraken en regels helpen.

Dit betekent dat bij elk evenement in het beginstadium van de organisatie contact is met de volgende personen/commissies binnen HZVV:

Coördinatie/opgave evenementen
Bert Tigelaar en Michel Manusiwa
Horeca
Marian Dekker
Wedstrijdsecretariaat
Mark Strijker
Facilitaire zaken
Frans Wobben
Financiele commissie
Jacko Kok
PR
Priscilla Niemeijer

Je kunt daarbij de datum opgeven van het evenement, doorgeven hoeveel mensen er verwacht worden, hoeveel en welke velden gereserveerd moeten worden, of er een voorschot nodig is etc. De verantwoordelijkheid voor het contacten met de diverse mensen ligt bij de organisatie van het evenement.

De evenementenkalender wordt gedurende het seizoen bijgehouden door Bert Tigelaar en Michel Manusiwa. Deze kalender is te vinden op de website van HZVV onder 'Actueel'. Geef dus zo spoedig mogelijk de datum van het evenement door via evenementen@hzvv.nl

Groet,

Namens Bestuur

Priscilla Niemeijer
secretaris

Komende wedstrijden

Helpman VR1 HZVV VR1 zaterdag 29 januari 14:30
SC Genemuiden Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 11 december 12:30
Geen aankomende wedstrijden