header-logo
We gaan weer los!
Vrijdag 27 Augustus 2021

We gaan weer los!

We gaan weer los!

De bal gaat weer officieel rollen bij de wedstrijd HZVV 1 – SDC Putten 1 en het mooie is, we kunnen er samen weer bij zijn. Het enige dat je hoeft te doen is vooraf onderstaande gezondheidscheck invullen.

Gezondheidscheck

  • Scan voor je onze accommodatie bezoekt met de camera van je mobiele telefoon de QR code hieronder of klik op https://www.registrerenbijhzvv.nl. Je krijgt dan de gezondheidscheck voorgelegd.
    Na het doorlopen van de check en het invullen van de noodzakelijke gegevens, rond je het programma af. Hierbij ontvang je een e-mailbericht dat je of op je telefoon of geprint meeneemt naar HZVV om aan te kunnen tonen dat je de gezondheidscheck gedaan hebt en jezelf hebt geregistreerd.
  • Dit bewijs geeft toegang tot onze accommodatie en moet je dus kunnen tonen. Het vervangt niet de toegangsprijs tot de wedstrijd!
  • Voor de minder digitaal-vaardige medemens bestaat er de mogelijkheid om bij de ingang van de kantine de noodzakelijke gegevens in te vullen.


Coronaregels

  • Volg de aangegeven looproutes en/of pijlen
  • Op onze accommodatie geldt, net als overal, nog steeds het uitgangspunt: Houd 1,5 meter afstand en gebruik je gezonde verstand.

NB We behouden ons het recht voor om bij een te hoog oplopend aantal kantinebezoekers, dit aantal te maximeren en de deuren te sluiten.
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15