header-logo
Voorlopige selectie Jo8 en Jo9
Donderdag 8 Juni 2017

Voorlopige selectie Jo8 en Jo9

Voorlopige selectie Jo8 en Jo9

Gisteravond is de voorlopige selectie van de Jeugd Onder 8 & 9 2017-2018 naar alle betreffende spelers gemaild. De indeling is voorlopig omdat er zich nog steeds spelers kunnen aanmelden/afmelden voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat er nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden.

Op het moment dat er zich nieuwe spelers melden zal worden bekeken in welk team hij/zij zal worden ingedeeld. JO8-4 heeft momenteel nog niet genoeg spelers maar we gaan ervan uit dat ook dit team bij aanvang van de competitie compleet zal zijn.
Het samenstellen van de voorlopige indeling is een hele puzzel geweest. We zijn er ons van bewust dat we vast niet aan ieders verwachting hebben voldaan, dat is simpelweg ook onmogelijk. Wel kunnen we vertellen dat we bij het vormen van de teams rekenschap hebben gehouden met de inzichten van de huidige technische coördinator jeugd, de beoordelingen van de diverse trainers, voorkeursposities van spelers (keepers) als ook de leeftijd.

We vertrouwen erop dat met deze indeling de kinderen allemaal weer een prachtig voetbalseizoen gaan beleven. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan staan we u graag te woord.

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar trainers en leiders voor diverse teams. Wilt u graag betrokken zijn bij de jeugd van HZVV en wilt u een bijdrage leveren aan één van de teams, dan horen wij dat graag. Uw hulp is meer dan welkom!

De indeling van de jongste jeugd (geboortejaar 2011) is op dit moment  nog niet bekend, aangezien we nog niet helemaal inzichtelijk hebben welke kinderen als spelend lid zijn aangemeld. Is uw zoon/dochter geboren in 2011 en hij/zij wil in competitieverband gaan voetballen dan verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken bij de ledenadministratie van HZVV (leden@hzvv.nl)

Uiterlijk zaterdag 17 juni zullen de definitieve selecties bekend gemaakt worden. Omdat we graag iedereen op hetzelfde moment willen informeren zullen de definitieve selecties worden gepubliceerd op deze website.

Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan kunnen de voorlopige selecties opgevraagd worden via jeugd@hzvv.nl.

Met vriendelijke groet,
 
HZVV Jeugd


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Drenthina VR1 zaterdag 28 april 15:00
Buitenpost Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 12 mei 13:00
DZOH Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 12 mei 10:00