header-logo
Voorlopige selectie Jo11
Vrijdag 2 Juni 2017

Voorlopige selectie Jo11

Voorlopige selectie Jo11

Gisteravond is de voorlopige selectie van de Jeugd Onder 11 2017-2018 naar alle betreffende spelers gemaild. De indeling is voorlopig omdat er zich nog steeds spelers kunnen aanmelden/afmelden voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat er nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden.
 
Nieuwe spelers zullen geplaatst worden in JO11-9 dat op dit moment nog maar uit twee spelers bestaat. Totdat JO11-9 voldoende spelers heeft, zullen deze spelers geplaatst worden en meespelen in JO11-8 t/m JO11-3. Uiteraard zullen we hierover contacten onderhouden met de leiders/ trainers van deze teams mochten deze situaties zich voor gaan doen.
 
Het samenstellen van de voorlopige indeling is een hele puzzel is geweest. We zijn er ons van we bewust dat we vast niet aan ieders verwachting hebben voldaan, dat is simpelweg ook onmogelijk. Wel kunnen we vertellen dat we bij het vormen van de teams rekenschap hebben gehouden met de inzichten van de huidige technische coördinator jeugd, de beoordelingen van de diverse trainers, voorkeursposities van spelers (keepers) als ook de leeftijd (de nieuwe jonge instroom uit JO9) en in één geval de voorkeur van een instromend team om zoveel mogelijk bij elkaar te blijven.
 
We vertrouwen erop dat met deze indeling de kinderen allemaal weer een prachtig voetbalseizoen gaan beleven. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen we dat graag. We staan u graag te woord.
 
Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar trainers en leiders voor de diverse teams. Wilt u graag betrokken zijn bij de jeugd en HZVV en wilt u een bijdrage leveren aan één van de teams, dan horen wij dat graag. Uw hulp is meer dan welkom!
 
Uiterlijk zaterdag 17 juni zullen de definitieve selecties bekend gemaakt worden. Omdat we graag iedereen op het zelfde moment willen informeren zullen de definitieve selecties worden gepubliceerd op deze website.

Mocht je geen mail ontvangen hebben, dan kunnen de voorlopige selecties opgevraagd worden via jeugd@hzvv.nl.

Met vriendelijke groet,
 
HZVV Jeugd
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 SC Klarenbeek VR2 zaterdag 26 mei 15:00
HZVV Jo19-1 FVC Jo19-1 zaterdag 26 mei 15:00
NEO Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 26 mei 15:15