header-logo
Voorbeschouwing HZVV-Flevo Boys
Vrijdag 10 September 2021

Voorbeschouwing HZVV-Flevo Boys

HZVV kreeg na de 3-2 zege op SDCP het lid op de neus bij Volendam en dat viel tegen. De ploeg van trainer Rick Mulder wil zich graag revancheren voor deze nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Flevo Boys.

De ploeg uit Emmeloord heeft net als HZVV drie punten. Het won knap met 3-1 van Berkum, maar verloor met 4-2 van ONS. HZVV zal gewaarschuwd moeten zijn, want het heeft het vaak lastig tegen Flevo Boys. De laatste keer dat HZVV voor de competitie won was in 1998. In de jaren ’70 en ’80 stonden beide ploegen al regelmatig tegenover elkaar in de tweede klasse. Meestal was er weinig verschil tussen beiden en vielen er weinig doelpunten. Van de vijftien keer dat de clubs tegen elkaar speelden voor de competitie of de beker won HZVV er zes. De laatste keer in Hoogeveen in het seizoen 2019/2020 eindigde in 1-1.

Wil HZVV blijven aanhaken met de top is een overwinning noodzakelijk. De ploeg zal erop gebrand zijn haar tweede zege te behalen, maar de verwachting is dat, dat niet gemakkelijk wordt, want Flevo Boys is een technisch bekwame ploeg, dat goed voetbal kan spelen. HZVV zal flink aan de bak moeten.

We wensen u een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd toe.

Vrienden HZVV De Roodwitten 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15