header-logo
Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV
Maandag 26 Juni 2017

Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV

Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV

Zaterdag 1 juli a.s. staat de jaarlijkse seizoensafsluiting, de famliedag van HZVV op de agenda. Gedurende de hele dag zijn er op ons HZVV complex tal van activiteiten en traditioneel is deze dag gegarandeerd van mooi weer en een gezellige sfeer. Dus hou deze datum vrij!
 
’s Morgens om 09.30 uur wordt er afgetrapt door de jongste jeugd (D E F) van HZVV. Voor de jongens en meisjes van de D’s, E-tjes en F-jes is er een weer een fantastisch voetbal- en spelcircuit georganiseerd.  Leiders graag een opgave doen van jullie teams. Dit kan elke zaterdag op het wedstrijdburo of mailen naar evenementen@hzvv.nl.
 
’s Middags om 13:30 uur gaan we verder met een zeskamp, gebaseerd op dezelfde spellen als in de ochtend, voor de oudere jeugd (A B C), Senioren, Dames en Vrijwilligers van HZVV.
 
Het is noodzakelijk om je vooraf op te geven voor deze sportzeskamp. Je kunt je als team opgeven, een team mag minimaal uit 5 en maximaal uit 6 spelers bestaan, uitzonderingen hierop alleen na goedkeuring van de organisatie.
Het mooiste zou zijn als er per sectie/commissie teams worden gevormd, bijvoorbeeld een team van het ‘Eerste’, VR1, begeleiders van de C-sectie, bestuur, kantinemedewerkers, ’t Vijfde’ etc.

Alle spelen van de sportzeskamp zijn zo uitgevoerd dat onderling contact niet toegestaan is.

Bij opgave per team moet er een originele teamnaam aangedragen worden plus een lijst waarop de namen van de spelers staan vermeld, zodat we er vooraf zeker van zijn dat de teams volledig bemand zijn.
Maximaal aantal teams is 25. Vol is vol.
 
Vanaf 16:00 uur wordt de dag afgesloten met een Barbecuefeest en live muziek.
Deelnemers aan de sportzeskamp kunnen hier gratis aan deelnemen en ontvangen hiervoor BBQ-bonnen
Jullie zouden ons erg helpen wanneer jullie je zo snel mogelijk opgeven voor deze spectaculaire sportzeskamp zodat wij als organisatie tijdig een goed wedstrijdschema kunnen maken. Opgave kan per mail via evenementen@hzvv.nl.

Sluitingsdatum is dinsdag 27 juni!

BBQ

Diegene die alleen willen BBQ-en kunnen dit document invullen en mailen naar evenementen@hzvv.nl
Wanneer je vrijwilliger bent bij HZVV is deze BBQ gratis; ben je geen vrijwilliger dan betaal je € 5,00.

Wij hopen er met veel deelnemers, weer een gezellige familiedag van te maken.

Groeten,
 
De Evenementencommissie van HZVV
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 SC Klarenbeek VR2 zaterdag 26 mei 15:00
HZVV Jo19-1 FVC Jo19-1 zaterdag 26 mei 15:00
NEO Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 26 mei 15:15