header-logo
Spaar mee voor HZVV!
Donderdag 16 September 2021

Spaar mee voor HZVV!

Spaar mee voor HZVV!

Het afgelopen seizoen was heel bijzonder, het amateurvoetbal stond door corona voor een groot deel stil. Een groot gemis voor iedereen die wekelijks op en om de velden van de ruim 3.000 amateurverenigingen geniet van voetbal. En bovendien ook merkbaar in de clubkas.

Om clubs financieel een steuntje in de rug te bieden, introduceert de KNVB samen met Albert Heijn het nieuwe spaarprogramma Voetbalpassie.

Voetbalpassie werkt heel simpel. Vanaf 13 september tot en met 3 oktober kun je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen in de AH-app. Deze punten zitten op een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kan iedereen zijn of haar favoriete amateurclub in Nederland steunen. Kies in de AH-app onze club en sparen maar. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen.

Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15