header-logo
Reminder Offereinbokaal
Vrijdag 13 Augustus 2021

Reminder Offereinbokaal

Reminder Offereinbokaal

Onderstaand nogmaals de belangrijkste zaken rondom de wedstrijden om de Offereinbokaal op 14, 17 en 21 augustus 

- De ingang is voor alle toeschouwers bij VV Hoogeveen. Het hek bij HZVV zal gesloten zijn.

- Jeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro, maar kunnen tijdens de eerste speeldag een passe-partout aanschaffen (dit geldt voor ook voor alle leden van beide organiserende clubs die tijdens het toernooi geen actieve rol of functie hebben). Voor tien euro kan men dan drie speelronden bezoeken.

- De inmiddels gebruikelijke COVID-regels zijn van toepassing. Bezoekers zijn welkom als ze geen corona-gerelateerde klachten hebben; ze niet in afwachting zijn van een corona-testuitslag; ze niet, vanwege een buitenlandse reis, in quarantaine moeten blijven.  Bij de kaartverkoop zal er een (mondelinge) gezondheidscheck worden gedaan. Langs het veld en op de tribunes moet de anderhalve meter afstand in acht worden genomen.

- Bij het betreden van de kantines is het noodzakelijk dat de gezondheidscheck wordt bevestigd. Uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. 

Wij rekenen op ieders medewerking bij het zich houden aan de genoemde maatregelen. Tevens vragen wij om respect richting de vrijwilligers van HZVV en VV Hoogeveen die hier toezicht op houden.

V.w.b. de trainingen op dinsdagavond 17 augustus geldt dat het toegangshek van HZVV gesloten zal zijn. De trainers spreken met hun teams af zich centraal bij de ingang te verzamelen. Op afgesproken tijden zal er iemand bij het hek zijn om deze voor de trainende teams open te doen. Let op! Te laat is te laat (of je moet 5 euro entree willen betalen). Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact op met het wedstrijdburo: wedstrijden@hzvv.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15