header-logo
Reisverslag: Winnaar jubileumloterij naar Disneyland Parijs
Woensdag 3 November 2021

Reisverslag: Winnaar jubileumloterij naar Disneyland Parijs

Reisverslag: Winnaar jubileumloterij naar Disneyland Parijs

Op 27 augustus zijn we ’s ochtends vroeg vertrokken naar Parijs. Rond 15 uur kwamen we aan bij Newport Bay Club, een mooi hotel met heel vriendelijk personeel (overal bij Disney, echt super!) We hebben onze spullen naar de kamer gebracht en zijn toen met de shuttle bus naar Disney gegaan. De andere dagen zijn we lopend gegaan, dat was goed te doen.

We hebben een heerlijk weekend gehad in Parijs en 3 dagen in de beide parken doorgebracht. De coronamaatregelen waren wat ons betreft niet storend. Iedereen vanaf 6 jaar is verplicht om een mondkapje te dragen in het park. In de periode dat wij er waren 27-29 augustus, werd er ook gescand op de coronapas. Bij attracties met lange wachtrijen waren er spatschermen geplaatst en wordt er gevraagd afstand te houden. Ondanks dat vonden wij dat het efficiënt geregeld was. De app met actuele wachttijden per attractie is een aanrader! Het Walt Disney Studios Park bezochten we op zondag en was toen erg druk, veel langere wachtrijen, terwijl we in het reguliere park ook veel attracties hebben gedaan met korte wachtrijen (20 minuten of korter). Enkele attracties waren gesloten, maar de toppers zoals Big Thunder Mountain en Hyper Space Mountain waren open.

Onze kinderen genoten het meest van de hoek van de prinsessen, vooral It’s a small world hebben we vaak gedaan en het liedje zit nog steeds in ons hoofd

Vorig jaar hadden jullie voor onze kinderen al een leuk cadeautje meegegeven, die had ik bewaard voor onze reis en die vielen goed in de smaak!

Er was ’s avonds geen parade, wel was er in ons weekend een mooie wagen van Frozen die meerdere malen per dag door het park reed.

Het was behoorlijk druk in de parken en in de restaurants. Ik was blij dat we van tevoren hadden gereserveerd, want op de dagen zelf was er nauwelijks meer beschikbaarheid (misschien ook doordat een aantal restaurants gesloten waren?). Maar heb je gereserveerd dan is het allemaal top geregeld in de restaurants.

Namens ons gezin heel erg bedankt voor deze fantastische prijs. Wij en onze kinderen hebben hele mooie herinneringen gemaakt met deze reis!

Hartelijke groet,
Roderick, Paulien, Ester en Iris A-Tjak

Reisverslag Disneyland

Reisverslag Disneyland

Reisverslag Disneyland


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15