header-logo
Is het alweer zover?
Vrijdag 24 December 2021

Is het alweer zover?

Is het alweer zover?

Beste vrijwilligers van HZVV,

Ja het is al weer zover. Meestal gebruiken we dit zinnetje wat cynisch, in situaties van “oh alweer”.

Het jaar loopt weer op z’n eind en het alom aanwezige covid-virus heeft ons in z’n greep. Er kan momenteel nauwelijks nog getraind worden en wedstrijden spelen ging ook al anders dan we graag zouden zien. Licht cynisch zouden we kunnen stellen, dat we dit jaar als vereniging al vroeg de ‘winterstop’ ingegaan zijn.

Maar gelukkig zijn jullie er nog steeds. De vrijwilligers, de mensen die de club optimaal steunen door dik en dun, om er ook in deze tijden toch samen iets moois van te maken. De mensen die de kantine draaiende houden, die schoonmaken, die toch nog trainen en scheidsrechteren, die de financiën beheren, die wedstrijden plannen, die zaterdags toezien op het stallen van de fietsen, die….teveel om op te noemen. Ik vergeet hier vast een paar groepen, maar weet dat elke vrijwilliger zeer gewaardeerd wordt, hoe (on)zichtbaar haar of zijn bijdrage ook is.

En uiteraard kunnen we er niet om heen dat het weer een bijzonder jaar geweest is, dat in ieder geval voor HZVV, als club weer anders verlopen is dan we graag hadden gezien. Met allerlei (controle)maatregelen en opgelegde beperkingen. Maar al te lang moeten we hier niet bij stil willen staan.

We mogen door, we willen door, door richting een heel nieuw jaar. Een jaar waarin het vast weer beter zal gaan, waarin we elkaar hopelijk weer onbeperkt mogen ontmoeten. Laten we vooral dit wenkend perspectief voor ogen houden en het oude achter ons laten en vol goede moed het nieuwe jaar instappen. Een jaar waarin HZVV jullie weer hard nodig zal hebben, een jaar waarin we elkaar nodig zullen hebben, een jaar om naar uit te zien.

Wij hopen jullie dan ook in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten, om samen de schouders te zetten onder onze club, HZVV. Deze schouders zijn natuurlijk onbetaalbaar, maar toch willen we zodra de omstandigheden het weer toelaten, onze dank, ook anders dan met deze woorden, laten blijken aan jullie, onze vrijwilligers.

Tot dan, fijne feestdagen en blijf gezond!

Mede namens Geralda, Gerjan, Joost, Rolf en Wendy,

Henk


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15