header-logo
HZVV viert lustrum Jeugd Onder 13 Toernooi
Woensdag 31 Mei 2017

HZVV viert lustrum Jeugd Onder 13 Toernooi

HZVV viert lustrum Jeugd Onder 13 Toernooi

Op zaterdag 3 juni a.s. organiseert HZVV voor de vijfde keer het HZVV Jo13 Toernooi. Voorheen beter bekend als het D-pupillen toernooi, maar met de naamsveranderingen die de KNVB heeft ingevoerd is ook de naam van dit toernooi gewijzigd.

Maarliefst 25 teams, verdeeld over 5 poules, zullen actief zijn op de velden van het Bentinckspark. Er komen teams van vele niveaus, van tweede divisie tot en met derde klasse. UIteraard doen alle HZVV Jo13 teams mee. De organisatie heeft geprobeerd om de teams zodanig in te delen dat er min of meer gelijkwaardige teams in de poules tegen elkaar strijden om de grootste beker.

Naast het voetbaltoernooi zal er ook gestreden worden om een echte Derby Star bal bij het onderdeel 'Kratje Schieten'. Onder het motto 'trap het kratje van het latje' mogen alle toernooideelnemers in drie pogingen proberen de krat zo vaak mogelijk van de lat de schieten. De besten spelen, indien nodig, om ongeveer 15.15 uur een finale, waarvan de winnaar een echte Derby Star bal overhandigd krijgt.

Ook zal er van elk team een teamfoto worden gemaakt, als herinnering aan het toernooi. Deze teamfoto hopen we bij de prijsuitreiking aan de deelnemende teams uit te rijken.

Daarnaast is er een doel op veld 5 voorzien van een zeil met gaten, zodat de kinderen zich tijdens de vrije voetbalrondes niet hoeven te vervelen.

Ruim twintig vrijwilligers zullen deze dag het toernooi in goede banen proberen te leiden, en dan is het kantine personeel nog niet eens meegeteld! Zonder al deze vrijwilligers zouden we geen toernooi kunnen organiseren dus we zijn ontzettend blij dat iedereen wil meehelpen.
Ook de sponsors mogen we niet vergeten: Toerkoop Reisburo Van der Goes, Autorijschool Van der Pol, Pand 3&40, Safe Inspecties, Juwelier Jan ten Hoor en Restaurant de Muzikant. Hun gulle gift maakt het mogelijk dat een toernooi als dit kan worden georganiseerd, dus heel veel dank daarvoor!

Sponsors Jo13 Toernooi

Voor wie wil komen kijken: Je bent van harte welkom! De eerste wedstrijd start om 10:30 uur.
Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van het toernooi: http://dtoernooi.hzvv.nl
Tijdens het toernooi zullen de uitslagen en standen op bovengenoemde website te volgen zijn.

Graag tot zaterdag dus!

De organisatie van het HZVV Jo13 Toernooi


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden