header-logo
HZVV - sc Genemuiden
Vrijdag 24 September 2021

HZVV - sc Genemuiden

HZVV - sc Genemuiden

Allereerst geldt dat wij, net als alle amateurverenigingen, afhankelijk zijn van de inzet van onze vrijwilligers. Echter de, voor iedereen, nieuwe coronaregels maken het er absoluut niet makkelijker op voor deze fantastische HZVV-ers. Toch willen wij niet voorbij gaan aan de nieuw aangepaste regelgeving en gaan er vanuit dat iedereen die onze kantine betreedt daarmee aangeeft in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs. Er kan gevraagd worden deze te tonen.

Voor zaterdag a.s. bij de wedstrijd HZVV – sc Genemuiden hebben we vanwege de verwachte extra drukte in onze kantine, deze gesplitst in een afhaalgedeelte en een gedeelte waar men kan zitten. Voor dit laatst genoemde gedeelte dien je dan wel het corona toegangsbewijs te tonen.

Uiteraard proberen we iedereen zo gastvrij mogelijk te ontvangen en zo veilig mogelijk te laten verblijven en rekenen dan ook op ieders begrip mochten zaken even iets anders gaan dan dat je gewend was. Het is voor ons allemaal weer even wennen. Eén ding is wel zeker en dat is dat met ieders positieve insteek het vast weer net zo gezellig wordt als de afgelopen zaterdagen.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15