header-logo
Even voorstellen: Nilaajan Nagulan
Zaterdag 19 Juni 2021

Even voorstellen: Nilaajan Nagulan

Even voorstellen: Nilaajan Nagulan

In het nieuwe seizoen starten er in de jeugdopleiding van HZVV een aantal nieuwe jeugdtrainers. Eén daarvan is Nilaajan. Omdat hij een “nieuw gezicht” is bij de club, maken wij wat uitgebreider kennis met elkaar.

Een warm welkom voor onze nieuwe jeugdtrainer van de JO11 selectie: Nilaajan Nagulan

Nilaajan zegt zelf over zijn rol als jeugdtrainer bij HZVV: “Met trots mag ik zeggen dat ik aankomend seizoen hoofdtrainer ben van de JO11 selectie. HZVV is een grote club met ambities. Het is dus een mooie uitdaging bij een nieuwe club en in een nieuwe omgeving. Bij mijn vorige club heb ik als trainer en vooral als organisator veel geleerd en nu krijg ik de kans om mij bij HZVV verder te ontwikkelen. Ik ben blij met de kans die de club mij aanbiedt en hoop er een mooi en sportief seizoen van te maken." Met zijn 23 jaar heeft hij al aardig wat ervaring opgedaan als trainer. 

Zelf als fanatiek voetballer bij FC Assen 2, is hij eerst op jonge leeftijd begonnen als trainer bij LTC van het jeugdteam JO-9. De stap naar FC Assen en daar te gaan trainen kwam toen op zijn pad en heeft daar vijf seizoenen lang diverse jeugdteams getraind.

Met zo’n lange looptijd als onder andere 12 seizoenen als speler en 5 seizoenen als trainer is het aan de ene kant niet niks, maar aan de andere kant is het ook tijd voor iets nieuws!

 

In het dagelijks leven is Nilaajan bijna klaar met zijn opleiding Sport en Bewegen op het Alfa College in Assen en is hij eigenaar / trainer van NTTFootball. Daarmee heeft hij met NTTFootball een samenwerking met HZVV. In de toekomst kunnen wij hier nog meer voetbalactiviteiten verwachten!

 

Welkom NILAAJAN en namens de jeugdcommissie wensen wij jou veel succes!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15