header-logo
De Grote Clubactie gaat super!
Dinsdag 2 November 2021

De Grote Clubactie gaat super!

De Grote Clubactie gaat super!

Sinds eind september loopt de Grote Clubactie bij HZVV. Om de vereniging te steunen hebben alle jeugdleden een verkoopboekje met daarin de bekende loten. Daarmee zijn al heel veel loten verkocht. Maar naast de loten uit een boekje is het ook mogelijk om een Superlot te kopen. Dat betekent dat je voor € 150,- in één keer 50 loten koopt. Ideaal voor een seniorenelftal of als bedrijf. Zo steun je de vereniging en maak je kans op mooie prijzen. HZVV 45+ 1 denkt al weken na over het teamuitje van komende zomer. Twee opties: eentje met en eentje zonder de hoofdprijs van de Grote Clubactie. Ook heren 1 en Vrouwen 1 kochten al een Superlot. Super natuurlijk! En dan de All Stars, ook al een enthousiaste koper van een Superlot. Zo komen er steeds meer teams die een Superlot kopen.

Wil jij ook een Superlot kopen, klik dan hier. De 50 lotnummers komen automatisch in je mailbox, ook als je een prijs wint dan krijg je bericht.

Wil je HZVV steunen met de Grote clubactie, maar vind je 50 loten wat veel, klik dan hier. Hier kun je zelf bepalen hoeveel loten je wilt.

Steun HZVV - Grote Clubactie

Koop je liever een lot in uit een boekje, vraag dan even achter de bar naar het lotenboekje.

De actie loopt niet lang meer. Zorg dat je tijdig de loten hebt gekocht.  


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Oranje Nassau VR2 zaterdag 11 december 15:00
HZVV Jo19-1 GVAV Rapiditas Jo19-1 zaterdag 11 december 15:00
LAC Frisia 1883 Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 18 december 13:00