header-logo
Corona update o.a. 'Kiss & Ride'
Woensdag 24 November 2021

Corona update o.a. 'Kiss & Ride'

Corona update o.a. 'Kiss & Ride'

Met het huidige aantal coronabesmettingen konden meer ingrijpende maatregelen natuurlijk niet uitblijven. Demissionair premier Rutte was in z’n persconferentie volstrekt helder over de voor de komende weken geldende maatregelen voor allerlei geledingen in de samenleving en daarmee dus ook de sport.

Gelukkig kunnen we blijven trainen en voetballen, maar publiek is hierbij helaas voorlopig niet welkom, ook zullen we onze kantine doordeweeks sluiten.

Uiteraard valt en staat alles met het gebruik van ons gezonde verstand en het eventueel helpen van een ander daarbij! Wij doen een beroep op jullie begrip en medewerking bij alle onderstaande zaken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het hopelijk bij een paar weken blijft!

Onderstaande spelregels gelden voor de komende weken. Eventuele aanpassingen zullen we steeds via onze website en andere social media communiceren.

Spelregels

 • Publiek is niet welkom bij trainingen en wedstrijden, hierbij geldt een uitzondering voor personen die functioneel en noodzakelijk aanwezig moeten zijn, zoals o.a. scheidsrechters, officials, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke ‘rij-ouders’.
 • Toeschouwers en/of supporters mogen dus niet bij de trainingen/wedstrijden aanwezig zijn.
 • Het halen en brengen van de (jeugd)spelers is natuurlijk prima, maar verblijf op of rond de velden gedurende trainingen/wedstrijden niet, dus KISS & RIDE
 • Chauffeurs van spelers naar een uitwedstrijd vallen onder teambegeleiding
 • In deze periode worden er geen nieuwe (oefen)wedstrijden thuis gepland.

Onze kantine

 • De kantine is doordeweeks dicht. Wel geldt dat er noodzakelijke overleggen kunnen plaats vinden, zoals o.a. operationeel commissie-overleg, cursussen en verenigingsrechtszaken (bijv. Algemene ledenvergadering en bestuursvergaderingen).
  NB: Vergaderruimtes dienen vooraf wel besproken te worden en houd er rekening mee dat ook voor deze activiteiten een beperkte openstelling geldt.
 • Ook voor de zaterdagen geldt dat ons sportpark en dus de kantine, voor publiek/supporters gesloten is. Alleen zij die functioneel en noodzakelijk aanwezig moeten zijn bij de wedstrijden en diegenen die gevoetbald hebben kunnen gebruik maken van de kantine.
 • Bij de ingang van de kantine zal gecontroleerd worden op het corona toegangsbewijs.
 • In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.
 • Ook blijft gelden: Denk aan de 1,5 meter regel en volg de aangegeven looproutes en/of pijlen

Tot slot

Bovenstaande is afhankelijk van hoe wij samen omgaan met de gestelde maatregelen. Hopelijk blijft het dan hierbij.

Wij vragen spelers en ouders/supporters dan ook om begrip en om medewerking om er zo samen voor te zorgen dat we de algemene, maar nu ook deze aanvullende, maatregelen respecteren. De vorige perioden hebben wij ervaren dat we dit samen goed aankunnen!

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Oranje Nassau VR2 zaterdag 11 december 15:00
HZVV Jo19-1 GVAV Rapiditas Jo19-1 zaterdag 11 december 15:00
LAC Frisia 1883 Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 18 december 13:00