header-logo
Bekerindelingen UPDATE
Zaterdag 29 Juli 2017

Bekerindelingen UPDATE

Bekerindelingen UPDATE

Zaterdag 2 september begint ook voor de teams in de B-categorie het bekertoernooi. Op drie achtereenvolgende zaterdagen zullen de diverse teams proberen poulewinnaar te worden en zo de knock-outfase van het KNVB-bekertoernooi te bereiken met als einddoel 2 juni 2018, wanneer de bekerfinaledag op het programma staat. Alle teams zijn ingedeeld in poules van vier teams, behalve Mo13-1 en Mo13-2. Zij spelen twee keer (uit- en thuiswedstrijd) tegen dezelfde tegenstander.

Intussen zijn de diverse bekerindelingen bekend. Ook het wedstrijdprogramma is bekend. Het bekerprogramma van de poulefase is te vinden op de teampagina’s. Deze zijn te bereiken via de buttons ‘Senioren’, ‘Jeugd’ en ‘Vrouwen’ op de homepage. LET OP! De aangegeven tijden (afgerond per kwartier) zijn de aanvangstijden zoals die momenteel in het systeem van de KNVB staan. De thuisspelende verengingen kunnen deze tijden nog aanpassen!

Vorige week is het bekerprogramma van de A-categorie, met uitzondering van Jo13, al bekendgemaakt. Nu is ook de bekerindeling voor HZVV Jo13-1 vrij gegeven.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud. Als gevolg van bijvoorbeeld veldbezetting kunnen aanvangstijden wijzigen. Ook kunnen wedstrijden op een andere datum worden vastgesteld door bijvoorbeeld jubilea van vereniging of aangevraagde vrijstellingen (onder andere door feestweken e.d.). Daarom geldt altijd dat het (wekelijks) te publiceren programma op TXT344 van RTV Drenthe leidend is!
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 SC Klarenbeek VR2 zaterdag 26 mei 15:00
HZVV Jo19-1 FVC Jo19-1 zaterdag 26 mei 15:00
NEO Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 26 mei 15:15