header-logo
Bekerindeling B-categorie en indeling fase I UPDATE
Vrijdag 13 Augustus 2021

Bekerindeling B-categorie en indeling fase I UPDATE

Bekerindeling B-categorie en indeling fase I UPDATE

Nadat al eerder de competitie- en bekerindelingen van de A-categorie bekend was gemaakt, is nu ook de indelingen van de bekercompetities in de B-categorie (senioren t/m Jo13) en de indelingen van de 1e fase van de competities in de leeftijdscategorie Jo8 t/m Jo12 bekend. Kijk hier voor de indelingen.  

UPDATE ZATERDAG 14 AUGUSTUS:
De nummering - waarmee het wedstrijdprogramma wordt samengesteld - is inmiddels bekend. Let op! De aanvangstijden die (in de loop van de komende dagen) o.a. in de voetbal.nl-app verschijnen kunnen ten alle tijden nog worden gewijzigd. De thuisspelende vereniging kan tot 8 dagen voor de wedstrijd de aanvangstijden - zonder opgave van redenen - eenzijdig aanpassen.
De komende periode zal het wedstrijdprogramma ook worden ingevuld onder 'Standen&uitslagen' (alleen competitiewedstrijden). Het programma en de uitslagen van de bekerwedstrijden zijn alleen te vinden op de teampagina's (te bereiken via 'Senioren', 'Jeugd' en 'Vrouwen'). 

Zowel de bekerwedstrijden als competitiewedstrijden in de 1e fase starten op zaterdag 4 september. De senioren (B-categorie) spelen direct volgens het knock-outsyteem, terwijl bij de jeugd er gespeeld wordt in poules van 3 of 4 teams op 4, 11 en 18 september. De competitiewedstrijden in de eerste fase van Jo8, Jo9, Jo10, Jo11 en Jo12 duren tot de herfstvakantie. 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 De Weide VR1 zaterdag 5 februari 15:00
Helpman Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 5 februari 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 5 februari 13:15